AT30

Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 36 48 60

LYNX Сигнален елек со рефлектирачки ленти 3085-01 G6 жолт/ XL

200 ден со ДДВ
Сигнален елек со 2 рефлектирачки ленти по 5 цм. Материјал: полиестер EN 20471:2013

LYNX Сигнален елек со рефлектирачки ленти 3085-01 портокалов /

200 ден со ДДВ
Елек со висока видливост со 2 рефлектирачки ленти od 5cm. EN 20471:2013