AU

Се прикажуваат сите 17 резултати

Прикажи 36 48 60

CARINA SET Водоотпорно одело од полиамид PVC1410-1 темносина /

820 ден со ДДВ
Водотпорен сет: јакна со капуљача, големи џебови и закопчување на патент, и панталони со ластик на струк.  Материјал: PVC/Полиамид Големини:

CARINA SET Водоотпорно одело од полиамид/PVC1410-6 портокалово /

820 ден со ДДВ
Водотпорен сет: јакна со капуљача, големи џебови и закопчување на патент, и панталони со ластик на струк.  Материјал: PVC/Полиамид Големини:

CETUS Кабаница PVC 1403-2 жолта /

550 ден со ДДВ
Кабаницата е од PVC / PE. Закопчувањето е со патент и пластични нитни. Бои: Зелена, Жолта Големини: L-3XL EN

CETUS Кабаница PVC 1403-3 зелена /

550 ден со ДДВ
Кабаницата е од PVC / PE. Закопчувањето е со патент и пластични нитни.  Бои: Зелена, Жолта Големини: L-3XL EN 343

NEPTUN Кабаница од полиамид/PVC 1430 -1 темносина /

680 ден со ДДВ
Водозаштитна кабаница со капуљача изработена од PVC/полиамид. Бои: сина, зелена,жолта Големини: M-3XL EN 343

NEPTUN Кабаница од полиамид/PVC 1430 -3 зелена /

680 ден со ДДВ
Водозаштитна кабаница со капуљача изработена од PVC/полиамид. Бои: сина, зелена,жолта Големини: M-3XL EN 343

NEPTUN Кабаница од полиамид/PVC 1430-1 темносина /

680 ден со ДДВ
Водозаштитна кабаница со капуљача Материјал: PVC/Полиамид  Боја: т.сина, жолта, зелена, камуфлажна EN 343

RONY II Ветеро и водозаштитна јакна зелена 2404-3 /

790 ден со ДДВ
Водозаштитна јакна со капа, џебови и рефлектирачки елементи. Материјал: PVC. Големини: M-3XL. EN 340

RONY II Ветеро и водозаштитна јакна темно сина 2404-2 /

790 ден со ДДВ
Водозаштитна јакна со капа, џебови и рефлектирачки елементи. Материјал: PVC. Големини: M-3XL. EN 340

RONY II Ветеро и водозаштитна јакна црвена 2404-5 /

790 ден со ДДВ
Водозаштитна јакна со капа, џебови и рефлектирачки елементи. Материјал: PVC. Големини: M-3XL. EN 340

STORMER Водозаштитно одело – Јакна со Панталони, зелена 1414-3 /

2250 ден со ДДВ
Водозаштитено одело, јакната е со големи џебови и капуљача. Панталоните се со ластик на половината. Материјал: полиестер, полиуретан, 3000мм воден

STORMER Водозаштитно одело – Јакна со Панталони, сина 1414-1 /

2250 ден со ДДВ
Водозаштитено одело, јакната е со големи џебови и капуљача. Панталоните се со ластик на половината. Материјал: полиестер, полиуретан, 3000мм воден