AA

Се прикажуваат 1–36 од 75 резултати

Прикажи 36 48 60

COLLINS SUMMER Јакна од Ком П35/ПЕ65, 200гр.,сив /

1390 ден со ДДВ
Работна јакна со рефлектирачки ленти. Изработена од комбинација на памук и полиестер 35/65, 240 г / м2. Големини: 46 –

COLLINS SUMMER Панталони комбинезон од Ком П35/ПЕ65, 200гр.,сив /

1420 ден со ДДВ
Работни панталони полукомбинезон со рефлектирачки ленти, направени од памук и полиестер 35/65, 240 g/m2. Полукомбинезонот има два странични џебови, еден

COLLINS SUMMER Панталони од Ком П35/ПЕ65, 200гр.,сив /

1130 ден со ДДВ
Работни панталони со рефлектирачки ленти и ластик на половината, изработени од комбинација на памук и полиестер, 240 g / m2.

DES-EMERTON 2.0 Панталони /

1530 ден со ДДВ
Работни панталони со обемни џебови, појачани колена и ластик на половината.  Материјал: памук / полиестер, 235гр/м2. Големини од 46-66.

DES-EMERTON Јакна 35%П / 65%ПЕ Oxford BE-01-002 /

1470 ден со ДДВ
Работна јакна со мултифункционални џебови, појачани лакти и елементи со висока видливост. Материјал: 20% Памук / 80% Полиестер, 235g/m2. Големини:

DES-EMERTON Панталони 35%П / 65%ПЕ Oxford BE-01-003 /

1530 ден со ДДВ
Работни панталони со обемни џебови и појачани колена. Материјал: 20% памук/ 80% полиестер, 235гр/м2. Големини од 48-62.

DES-EMERTON Панталони, црнo/црвени 20%П / 80%ПЕ Oxford BE-01-003 0302016765 /

1990 ден со ДДВ
Работни панталони со обемни џебови и појачани колена. Материјал: 20% памук/ 80% полиестер, 235гр/м2. Големини од 48-62.

DESMAN 4 Јакна 3044 S2 П/ПЕ, 235 gr. портокалова гарн. /

1300 ден со ДДВ
Работна јакна со мултифункционални џебови и затварање со патент. Материјал: памук/полиестер, 235 гр/м2. Големини 46-64.

DESMAN 5 Елек 3055 S2 П/ПЕ, 235 gr., портокалова гарн. /

1250 ден со ДДВ
Елек од брендот на Стенсо со мултифункционални џебови  Материјал: Памук / полиестер 235g / m2 Големини: 46-62  EN 13688

DESMAN OVERALL Комбинезон 3033 S2 П/ПЕ, 235 gr., портокалова гарн. /

3130 ден со ДДВ
РАБОТНА ОБЛЕКА: Работнички панталони комбинезон со големи џебови. Материјал: памук / полиестер 240g / m2 од брендот Стенсо. Големини: 46-64

DESMAN Маица од трико 301160 /

460 ден со ДДВ
Маица во две бои изработена од 100% памук, 155гр/м2. Големини: S-3XL.

DESMAN Панталони комбинезон 3022 S2 П/ПЕ, 235 gr., портокалова гарн. /

1600 ден со ДДВ
Панталони полукомбинезон со големи функционални џебови , обемен преден џеб, и регулирачки прерамки. Материјал: памук / полиестер, 235 г/м2. Големини:

EMERTON RED BIBPANTS Панталони комбинезон црвени П/ПЕ /

2080 ден со ДДВ
Работни панталони полукомбинезон со обемни џебови, засилени на колената со можност за поставување штитници за колена. Материјал: полиестер 65%/ памук

EMERTON RED JACKET Јакна црвена П/ПЕ /

1710 ден1770 ден со ДДВ
Работна јакна со висока отпорност, појачани делови со 600D полиестер, вентилација под пазувите, засилени лакти и еластични манжетни. Материјал: полиестер

EMERTON RED TROUSERS Панталони црвени П/ПЕ /

1590 ден со ДДВ
Панталони со обемни џебови, засилени на колената со можност за поставување штитници за колена. Материјал: полиестер 65%/ памук 35%, 250

EMERTON Елек П/ПЕ 303859 /

1300 ден со ДДВ
Елек со големи мултифункционални џебови. Материјал: памук / полиестер 260 г / м2. Големини: 46-62.

EMERTON Јакна П/ПЕ 303879 /

1650 ден со ДДВ
Работна јакна со висока отпорност, појачани делови со 600D полиестер, вентилација под пазувите, засилени лакти и еластични манжетни. Материјал: полиестер

EMERTON Јакна сива/црна/зелена 303879 /

1650 ден со ДДВ
Работна јакна со висока отпорност, појачани делови со 600D полиестер, вентилација под пазувите, засилени лакти и еластични манжетни. Материјал: полиестер

EMERTON Комбинезон П/ПЕ 303849 /

3330 ден со ДДВ
Работен комбинезон со засилени колена и големи и мултифункционални џебови. Материјал: памук / полиестер 280g / м2. Големини: 46-62.

EMERTON Кратки панталони бело/сиво/кр.сино П/ПЕ 303899 /

1240 ден1400 ден со ДДВ
Кратки панталони со висока отпорност. Засилени делови со 600D полиестер. Изработени од комбинација памук / полиестер, 260гр м2. Големини: 46-62.

EMERTON кратки панталони сиво-црно-зелено П/ПЕ 303899 /

1210 ден1270 ден со ДДВ
Кратки панталони со висока отпорност. Засилени делови со 600D полиестер. Изработени од комбинација памук / полиестер, 260гр м2. Големини: 46-62.

EMERTON Панталони бело/сиво/кр.сино П/ПЕ 303889 /

1600 ден со ДДВ
Панталони со обемни џебови, засилени на колената со можност за поставување штитници за колена. Материјал: полиестер 65%/ памук 35%, 250

EMERTON Панталони комбинезон П/ПЕ 303869 /

1850 ден со ДДВ
Работни панталони полукомбинезон со обемни џебови, засилени на колената со можност за поставување штитници за колена. Изработени од полиестер 65%/

EMERTON Панталони П/ПЕ 303889 /

1470 ден со ДДВ
Работни панталони со обемни џебови, засилени на колената со можност за поставување штитници за колена. Изработени од полиестер 65%/ памук

ESTREMO BIBPANTS Панталони комбинезон 65ПЕ/35П,260 гр/м2,црно со бел шев, B888 /

1508 ден со ДДВ
Работен полукомбинезон со мултифункционални џебови, троен шев и засилени колена. Материјал: памук/полиестер 260гр./м2. Големини: 46-62.

ESTREMO JACKET Јакна од 65ПЕ/35П, 260 гр/м2, црно со бел шев, J888 /

994 ден со ДДВ
Работна јакна со мултифункционални џебови, еластични манжетни и рефлектирачки елементи. Материјал: памук/полиестер 260гр./м2. Големини: 46-62.

ESTREMO TROUSERS Панталони од 65ПЕ/35П, 260 гр/м2 црно со бел шев, T888 /

1124 ден со ДДВ
Работни панталони со мултифункционални џебови, троен шев и засилени колена. Материјал: памук/полиестер 260гр./м2. Големини: 46-62.

EVO DESMAN Панталони полукомбинезон П/ПЕ 235 гр, сиво/црвено ED200 /

1380 ден со ДДВ
Работен полукомбинезон со обемни џебови. Широк преден дел со џебови и приспособувачки ремени. Изработени од памук/полиестер, 235 g/m2. Големини: 46-64.

EVO EMERTON Јакна П/ПЕ кралско сино/темно сино EE300 /

1118 ден со ДДВ
Функционални работни панталони со голема издржливост, засилени колена со можност за поставување на штитници. Материјал: 65% полиестер, 35% памук, 260

EVO EMERTON Панталони комбинезон П/ПЕ кралско сино/темно сино EE200 /

1163 ден со ДДВ
Функционални работни панталони со голема издржливост, засилени колена со можност за поставување на штитници. Материјал: 65% полиестер, 35% памук, 260

IMPALA JACKET Јакна 100%ПЕ КА0085Ј /

2900 ден со ДДВ
Работна јакна со функционални џебови. Отпорна на ветар, со патент. Изработена од 100% полиестер, Oxford/Canvas, 270гр м2, со апликација 96%