AA01

Се прикажуваат сите 26 резултати

Прикажи 36 48 60

PRISMA BIB PANTS Панталони Комбинезон кафено-црно/црвено W2167B /

2250 ден2510 ден со ДДВ
Панталони полукомбинезон со мултифункционални џебови, сигнални елементи, и засилени коленици. Изработени од комбинација на памук/полиестер, 260 гр, 600 PE/OXFORD/PU. Големини:

PRISMA JACKET ЈАКНА кафеаво-црно/црвено W2682J /

2150 ден2190 ден со ДДВ
Работна јакна со функционални џебови и сигнални елементи. МАТЕРИЈАЛ: памук/полиестер, 270 гр./м2, засилени делови 600D PE/oxford/PU Големина: 46-62 EN 13688:2013

PRISMA JACKET Јакна сиво-црно/зелена W2682J /

2150 ден со ДДВ
Работна јакна со функционални џебови и рефлектирачки елементи. Материјал: памук/полиестер, 600D полиестер, 270гр/м2. Големини: 46-62.

PRISMA JACKET ЈАКНА црно/црно/зелено W2682J /

2150 ден со ДДВ
Работна јакна со функционални џебови и сигнални елементи. МАТЕРИЈАЛ: памук/полиестер, 270 гр./м2, засилени делови 600D PE/oxford/PU Големина: 46-62 EN 13688:2013

PRISMA SHORTS Кратки панталони сиво/црно/кр сино W2167K /

1350 ден со ДДВ
Работни кратки панталони со повеќенаменски џебови. МАТЕРИЈАЛ: памук/полиестер, 270 гр./м2, засилени делови: 600D PE/oxford/PU, ГОЛЕМИНА: 46-62 EN13688:201

PRISMA SHORTS Кратки панталони црно/црно/зелено W2167K /

1350 ден1380 ден со ДДВ
Кратки работни панталони со мултифункционални џебови и засилени колена. Изработени од комбинација памук/полиестер, 270 g/m2. Големини: 46-62.

PRISMA SOFTSHELL JACKET Јакна кр. сино-црно/црвено JF9467 /

2370 ден2730 ден со ДДВ
Водоотпорна Softshell јакна со рефлектирачки елементи, TPU мембрана и воден столб 8000mm. Материјал: 75D полиестер / TPU, 230 g /

PRISMA SOFTSHELL JACKET Јакна сива/црна/кр.сино JF9467 /

2370 ден со ДДВ
Водоотпорна Softshell јакна со рефлектирачки елементи.  ТПУ мембрана и воден столб 8000mm.  Материјал: 75D полиестер механички се протега /

PRISMA SPANDEX TROUSERS Панталони сиво/црно/зелено S5345T /

2250 ден со ДДВ
Работни панталони сo функционални џебови, подсилени колена, рефлектирачки елементи. МАТЕРИЈАЛ: 62% памук, 35% полиестер, 3% спандекс, 270 гр./м²  600D PE/oxford/PU

PRISMA SUMMER BIBPANTS Панталони полукомбинезон кр. син П/ПЕ 190гр. W1129B /

1800 ден со ДДВ
Работнен полукомбинезон со рефлектирачки елементи.  Лесна Rip-stop ткаенина која осигурува комфор.  Изработени од комбиниран материјал: 65% полиестер / 35%

PRISMA SUMMER BIBPANTS Панталони полукомбинезон кр. сини П/ПЕ 190гр. W1129B /

1800 ден со ДДВ
Работнен полукомбинезон со рефлектирачки елементи.  Лесна Rip-stop ткаенина која осигурува комфор.  Изработени од комбиниран материјал: 65% полиестер / 35%

PRISMA SUMMER BIBPANTS Панталони полукомбинезон сиво/зелени П/ПЕ 190гр. W1129B /

1800 ден со ДДВ
Работнен полукомбинезон со рефлектирачки елементи.  Лесна Rip-stop ткаенина која осигурува комфор.  Изработени од комбиниран материјал: 65% полиестер / 35%

PRISMA SUMMER BIBPANTS Полугащеризон сив/зелен П/ПЕ 190гр. W1129B n.52

1800 ден со ДДВ
Работнен полукомбинезон со рефлектирачки елементи.  Лесна Rip-stop ткаенина која осигурува комфор.  Изработени од комбиниран материјал: 65% полиестер / 35%

PRISMA SUMMER TROUSERS Панталони кр. син П/ПЕ 190гр. W1129T n.52

1420 ден со ДДВ
Работни панталони со рефлектирачки елементи. Лесна Rip-stop ткаенина која осигурува комфор.  Изработени од комбиниран материјал: полиестер 65 / 35 памук,

PRISMA SUMMER TROUSERS Панталони кр. сини П/ПЕ 190гр. W1129T /

1420 ден со ДДВ
Работни панталони со рефлектирачки елементи. Лесна Rip-stop ткаенина која осигурува комфор.  Изработени од комбиниран материјал: полиестер 65 / 35 памук,

PRISMA SUMMER TROUSERS Панталони сиво/зелени, П/ПЕ 190гр. W1129T /

ден1570 ден со ДДВ
Работни панталони со рефлектирачки елементи. Лесна Rip-stop ткаенина која осигурува комфор.  Изработени од комбиниран материјал: полиестер 65 / 35 памук,

PRISMA TROUSERS Панталони кафеаво-црно/црвено W2167T /

1700 ден со ДДВ
Работни панталони со мултифункционални џебови, сигнални елементи, и засилени коленици. Изработени од комбинација памук/полиестер, 270 грама, 600 PE/OXFORD/PU. Големини: 46-62.

PRISMA TROUSERS Панталони кр. сино-црно/црвено W2167T /

1700 ден1950 ден со ДДВ
Работни панталони со мултифункционални џебови, сигнални елементи, и засилени коленици. Изработени од комбинација памук/полиестер, 270 грама, 600 PE/OXFORD/PU. Големини: 46-62.

PRISMA TROUSERS Панталони сиво-црно/зелени W2682T /

1810 ден со ДДВ
Работни панталони со функционални џебови, појачани колена со 600D полиестер со простор за вметнување штитници за колена, сигнални елементи. Материјал:

PRISMA TROUSERS Панталони сиво-црно/кр.сино W2167T /

1700 ден со ДДВ
Работни панталони со мултифункционални џебови, сигнални елементи, и засилени коленици. Изработени од комбинација памук/полиестер, 270 грама, 600 PE/OXFORD/PU. Големини: 46-62.

PRISMA TROUSERS Панталони црно-црно/зелено W2167T /

1720 ден со ДДВ
Работни панталони со мултифункционални џебови, сигнални елементи, и засилени коленици. Изработени од комбинација памук/полиестер, 270 грама, 600 PE/OXFORD/PU. Големини: 46-62.

PRISMA Панталони кафеаво/црно/црвено W2167T /

1700 ден со ДДВ
Работни панталони со мултифункционални џебови, сигнални елементи, и засилени коленици. Изработени од комбинација памук/полиестер, 270 грама, 600 PE/OXFORD/PU. Големини: 46-62.

PRISMA Панталони сиво-црни/кр.сино W2167T /

1700 ден со ДДВ
Работни панталони со мултифункционални џебови, сигнални елементи, и засилени коленици.  Изработени од комбинација памук/полиестер, 270 грама, 600 PE/OXFORD/PU.  Големини: