AA0101

Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 36 48 60

PRISMA JACKET ЈАКНА кафеаво-црно/црвено W2682J /

2190 ден2230 ден со ДДВ
Работна јакна со функционални џебови и сигнални елементи. МАТЕРИЈАЛ: памук/полиестер, 270 гр./м2, засилени делови 600D PE/oxford/PU Големина: 46-62 EN 13688:2013

PRISMA JACKET Јакна сиво-црно/зелена W2682J /

2230 ден со ДДВ
Работна јакна со функционални џебови и рефлектирачки елементи. Материјал: памук/полиестер, 600D полиестер, 270гр/м2. Големини: 46-62.

PRISMA JACKET ЈАКНА црно/црно/зелено W2682J /

2230 ден со ДДВ
Работна јакна со функционални џебови и сигнални елементи. МАТЕРИЈАЛ: памук/полиестер, 270 гр./м2, засилени делови 600D PE/oxford/PU Големина: 46-62 EN 13688:2013