AA010802

Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 36 48 60

PRISMA SUMMER TROUSERS Панталони кр. син П/ПЕ 190гр. W1129T n.52

1530 ден со ДДВ
Работни панталони со рефлектирачки елементи. Лесна Rip-stop ткаенина која осигурува комфор.  Изработени од комбиниран материјал: полиестер 65 / 35 памук,

PRISMA SUMMER TROUSERS Панталони кр. сини П/ПЕ 190гр. W1129T /

1530 ден со ДДВ
Работни панталони со рефлектирачки елементи. Лесна Rip-stop ткаенина која осигурува комфор.  Изработени од комбиниран материјал: полиестер 65 / 35 памук,