AA0202

Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 36 48 60

EMERTON RED TROUSERS Панталони црвени П/ПЕ /

1590 ден со ДДВ
Панталони со обемни џебови, засилени на колената со можност за поставување штитници за колена. Материјал: полиестер 65%/ памук 35%, 250

EMERTON Панталони бело/сиво/кр.сино П/ПЕ 303889 /

1600 ден со ДДВ
Панталони со обемни џебови, засилени на колената со можност за поставување штитници за колена. Материјал: полиестер 65%/ памук 35%, 250

EMERTON Панталони П/ПЕ 303889 /

1470 ден со ДДВ
Работни панталони со обемни џебови, засилени на колената со можност за поставување штитници за колена. Изработени од полиестер 65%/ памук