AA0204

Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 36 48 60

EMERTON Кратки панталони бело/сиво/кр.сино П/ПЕ 303899 /

1400 ден со ДДВ
Кратки панталони со висока отпорност. Засилени делови со 600D полиестер. Изработени од комбинација памук / полиестер, 260гр м2. Големини: 46-62.

EMERTON кратки панталони сиво-црно-зелено П/ПЕ 303899 /

1210 ден со ДДВ
Кратки панталони со висока отпорност. Засилени делови со 600D полиестер. Изработени од комбинација памук / полиестер, 260гр м2. Големини: 46-62.