AA0901

Прикажи 36 48 60

DESMAN 4 Јакна 3044 S2 П/ПЕ, 235 gr. портокалова гарн. /

1300 ден со ДДВ
Работна јакна со мултифункционални џебови и затварање со патент. Материјал: памук/полиестер, 235 гр/м2. Големини 46-64.