AA0903

Прикажи 36 48 60

DESMAN Панталони комбинезон 3022 S2 П/ПЕ, 235 gr., портокалова гарн. /

1600 ден со ДДВ
Панталони полукомбинезон со големи функционални џебови , обемен преден џеб, и регулирачки прерамки.  Материјал: памук / полиестер, 235 г/м2. Големини: