AA0908

Прикажи 36 48 60

DESMAN OVERALL Комбинезон 3033 S2 П/ПЕ, 235 gr., портокалова гарн. /

3130 ден со ДДВ
РАБОТНА ОБЛЕКА: Работнички панталони комбинезон со големи џебови. Материјал: памук / полиестер 240g / m2 од брендот Стенсо. Големини: 46-64