AA300103

Прикажи 36 48 60

COLLINS SUMMER Јакна од Ком П35/ПЕ65, 200гр.,сив /

1390 ден со ДДВ
Работна јакна со рефлектирачки ленти. Изработена од комбинација на памук и полиестер 35/65, 240 г / м2. Големини: 46 –