AW13

Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 36 48 60

ALAN Панталони за готвач сиви 56/42/2 ПЕ/П/Е 14P08G485 GIBLOR /

3380 ден со ДДВ
Панталони за готвач со ластик и врвки. Изработени од 35% памук/65% полиестер 200 гр./м² . EN 13688:2013

ALAN Панталони за готвач црни 65/35 ПЕ/П 125N GIBLOR /

1530 ден со ДДВ
Панталони за готвач со ластик и врвки. Изработени од 35% памук/65% полиестер 200 гр./м² . EN 13688:2013