AB05

Се прикажуваат сите 6 резултати

Прикажи 36 48 60

ASIMO BIB-PANTS Панталони комбинезон 100% П зелена В-002G /

1520 ден со ДДВ
Работен комбинезон со обемни џебови, рефлектирачки елементи и засилени колена. Материјал: 100% памук, 240гр./м2. Големини: 46-64.

ASIMO JACKET Работнa Јакна 100% П, зелена J-004G /

1220 ден со ДДВ
Работна јакна со обемни џебови и рефлектирачки елементи. Материјал: 100% памук, 240гр./м2. Големини:46-64.

ASIMO JACKET Работнa Јакна 100% П, сина J-004 /

1220 ден со ДДВ
Работна јакна со обемни џебови и рефлектирачки елементи. Материјал: 100% памук, 240гр./м2. Големини:44-64.