AB0601

Прикажи 36 48 60

L1 Панталони комбинезон и Јакна 3004/02 – R1 /

Летен работен комплет – јакна и панталони полукомбинезон. Јакната е со еластични манжетни. Полукомбинезонот е со регулирачки прерамки. Материјал: 100%