AX1702

Прикажан е еден резултат

Прикажи 36 48 60

VINYL ANSELL кецела од винил APVC – 45W бела

700 ден со ДДВ
Кецела бела изработена од vinyl/PVC 0,508мм (90*115цм),  отпорна на киселини, бази, масти и масла.