AX24

Се прикажуваат сите 2 резултати

Прикажи 36 48 60

COVER SAFE Комбинезон дишечки материјал., бел , 308 /

290 ден со ДДВ
Заштитен комбинезон со качулка, ламиниран со микропропусен филм. Патентот е покриен и има ластици на зглобовите. Заштита од хемикалии,

COVERSAFE Комбинезон дишечки материјал., бел , 308 /

290 ден со ДДВ
Заштитен комбинезон со качулка, ламиниран со микропропусен филм. Патентот е покриен и има ластици на зглобовите. Заштита од хемикалии,