AD0107

Прикажи 36 48 60

ZAVA PRO SLEEVES Ракавели за заварување, ASK-SL-4027

1050 ден со ДДВ
Ракавици за заварувачи од кожа со пластични додатоци. Долги 58 cm. EN ISO 11611:2015