AD02

Прикажан е еден резултат

Прикажи 36 48 60

WELDAS GOLDEN BROWN Ракавели 44-2321 ос

2400 ден со ДДВ
Подлактици од Golden Brown телешка кожа и кевларски конци шиени во 3 реда. Должина 52цм, горе нобем на рака 21-31цм.