AH0403

Прикажи 36 48 60

COLLINS BIBPANTS П/ПЕ Панталони комбинезон син 3019 T/C-B /

2280 ден со ДДВ
Зимски фатиран полукомбинезон. Прерамките се прилагодливи. Рефлектирачки ленти. Материјал: памук/полиестер. 240гр. Големини: S-4XL.

COLLINS TROUSERS П/ПЕ Панталони сини 3019 T/C-Т /

1450 ден со ДДВ
Зимски фатирани панталони со рефлектирачки ленти. Материјал: памук/полиестер, 240 гр/м2. Големини: S-4XL.