AJ

Се прикажуваат 1–36 од 40 резултати

Прикажи 36 48 60

BN CONTRAST PILOT Водозаштитна Јакна 6664 црно/сиво /

Мултифункционална јакна во две бои, со отстранлива постава, јака и ракави. На ракавите има еластична манжетна. Материјал: памук/полиестер, 245г/м2. Големини:

BN PILOT Водозаштитна Јакна дишечки материјал св. сина 4174-C03-6661 /

Мултифункционална јакна со акрилна постава што се вади. Ракавите се вадат со патент. Материјал: памук/полиестер EN 342

BN PILOT Водозаштитна Јакна дишечки материјал т, сина 4174-C05-6660 /

Функционална јакна со акрилна постава на вадење. Ракавите се монтажни. Материјал: памук/полиестер 245гр/м2. EN 13688:2013

BN PILOT Водозаштитна Јакна дишечки материјал. црнa 4174-D1-6667 /

Функционална јакна со акрилна постава на вадење. Ракавите се монтажни. Материјал: памук/полиестер 245гр/м2. EN 13688:2013

CESTORM PARKA Ветерозаштитна Јакна, 100%PE/PU, 02 т.синa/црна ,V006-0-02 n.60

Мултифункционална јакна, студо и водозаштитна, 3 во 1.  Надворешен дел: Вкупно 11 џеба од кои 3 се внатрешни и еден

DANEBORG Јакна 05, црна/црна, V575-0-05, /

ОПИС НАДВОРЕШЕН ДЕЛ: 1 џеб на левиот ракав со патент, 2 џебови за гради, еден џеб  за мобилен телефон

EMERTON SOFTSHELL JACKET Топлозаштитна Јакна од 100%ПЕ 302286 /

Зимска софтшел јакна со капа, отпорна на вода, студ и ветар, со TPU мембрана и дополнително затегање на половината. Јакната

EUPHORIA SOFTSHELL, Јакна 100% ПЕ, црна, 11W2615 /

Фатирана зимска јакна со капа, отпорна на вода и ветар со дишечка мембрана. Погодна за туризам и работа на отворено.

EXTREME SOFTSHELL Фатирана Јакна, водо и ветрозаштитна, црна /

Фатирана зимска јакна со капа, отпорна на вода и ветар со дишечка мембрана и рефлектирачка лента на грбот. Погодна за

ICESTORM PARKA Ветерозаштитна Јакна, 100%PE/PU, 02 т.синa/црна ,V006-0-02 /

Мултифункционална јакна, студо и водозаштитна, 3 во 1.  Надворешен дел: Вкупно 11 џеба од кои 3 се внатрешни и еден

ICESTORM PARKA Ветерозаштитна Јакна, 100%PE/PU, 04 антрацит/црна,V006-0-04 /

Мултифункционална јакна, студо и водозаштитна, 3 во 1.  Надворешен дел: Вкупно 11 џеба од кои 3 се внатрешни и еден

ICESTORM PARKA Ветерозаштитна Јакна, 100%PE/PU, 05 црнa/црнa,V006-0-05 /

Мултифункционална јакна, студо и водозаштитна, 3 во 1.  Надворешен дел: Вкупно 11 џеба од кои 3 се внатрешни и еден

ICESTORM PARKA Ветерозаштитна Јакна, 100%PE/PU, 05 црна/црна,V006-0-05 /

Мултифункционална јакна, студо и водозаштитна, 3 во 1. Надворешен дел: Вкупно 11 џеба од кои 3 се внатрешни и еден

JACKS BEACH Зимска јакна од дишечки материјал- 6942 /

Зимска водоотпорна јакна со термална заштита, рефлектирачки елементи и отстранливи ракави. Материјал: полиестер / PVC. Големини: S-3XL.

LIBRA Фатирана јакна 1667 /

Водоотпорна јакна со топлинска изолациона постава, рефлектирачки линии, и ракави кои се вадат. Материјал: Полиестер/PVC Големини: S-3XL EN 13688

MONTANA фатирана јакна сива JD7075 /

Фатирана јакна отпорна на вода, дишечка, со одлична изолација, лесна и удобна. Материјал: 150D полиестер Oxford / TPU мембрана со

NYALA Топлозаштитна јакна PVC/PE, сива 302140 /

Јакна со заштита од студ и дожд со рефлектирачки елементи и капа во јаката. Материјал: полиестер / PVC. Големини: S

Payper Maps Јакна црно, 105гр. 001092-0363 /

Машка лесна јакна, со пластично покривање контрасен патент и метална рачка, два надворешни џеба и покриен патент. МАТЕРИЈАЛ: 100 %

PILOT Водозаштитна Јакна т. сина 1666 C5 /

Мултифункционална јакна со отстранлива постава, јака и ракави со еластични манжетни. Материјал: памук/полиестер 245/гр./м2. Големини: S – 3XL.

PILOT Водозаштитна Јакна црна 1666 D1 /

Мултифункционална јакна со отстранлива постава, јака и ракави со еластични манжетни. Материјал: памук/полиестер 245/гр./м2. Големини: S – 3XL.

THOR Јакна со TPU мембрана, 300гр. KJ0255 /

Зимска јакна со прилагодлива капа и копчиња и ластик. Два странични џеба,  еден џеб кај градите и еден на левиот