AJ30

Се прикажуваат сите 5 резултати

Прикажи 36 48 60

BN PILOT Водозаштитна Јакна дишечки материјал св. сина 4174-C03-6661 /

2320 ден со ДДВ
Мултифункционална јакна со акрилна постава што се вади. Ракавите се вадат со патент. Материјал: памук/полиестер EN 342

BN PILOT Водозаштитна Јакна дишечки материјал т, сина 4174-C05-6660 /

2770 ден со ДДВ
Функционална јакна со акрилна постава на вадење. Ракавите се монтажни. Материјал: памук/полиестер 245гр/м2. EN 13688:2013

BN PILOT Водозаштитна Јакна дишечки материјал. црнa 4174-D1-6667 /

2770 ден со ДДВ
Функционална јакна со акрилна постава на вадење. Ракавите се монтажни. Материјал: памук/полиестер 245гр/м2. EN 13688:2013