B

Се прикажуваат 1–36 од 154 резултати

Прикажи 36 48 60

ALBACETE S3PP Чевли ниски од природна кожа NEMIRA S3 2466 S3PP, A0710R062 /

Ниски чевли изработени од хидрофобирана пигментирана кожа со рефлектирачки елементи. Поставата е текстилна и отпорна на абење.Влошката е антистатска изработена

ALPHA S3 SRC Чевли ниски P-100-0, sicilia /

Чевли ниски од природна кожа.  Постава: дишечка и ја абсорбира влагата КАПА: композитна, отпорна на 200Ј  ВЛОШКА: неметална, отпорна

ATHLETIC – Ергономска влошка, PFM-1106 /

Влошка изработена од комбинација на PU пена, PU гел, Poliyou пена и текстил. Големината е прилагодлива. Овозможуваат удобност и термоизолација,

ATLAS S3 SRC Чевли ниски P100-05 /

Чевли ниски од природна кожа.  Постава: дишечка и ја абсорбира влагата КАПА: композитна, отпорна на 200Ј  ВЛОШКА: неметална, отпорна

AZU MAN машка кломпа 03-116 /

Машка кломпа изработена од перфорирана кожа, покриена со PU. Поставата е текстилна и апсорбира влага. Влошката е кожна. Ѓонот е

BETA S3 SRC Чевли високи P100-02, sardegna /

Изработени од природна кожа.Поставата е дишечка и ја абсорбира влагата. Заштитната капа е од фиберглас со отпорност 200Ј. Подлошката е

CHALLENGE ANKLE S3 Чевли високи природна кожа, композитна капа C01SK /

Работни обувки високи од маркaта Stenso, категорија S3, модерен дизајн, комфорни, од телешка хидрофобирана кожа.Работните обувки сe антиалергични, масло-кисело-отпорни, отпорни

DAKOTA ANKLE PRO S1 Чевли високи, S4220W-S1 /

Работни чевли изработени од комбинација на нубук и текстил.  Поставата е со апсорбирачка способност.  Влошката е отстранлива ,

DAKOTA ANKLE S1P Чевли високи од нубук, сини K45D /

Работни чевли изработени од комбинација на нубук и текстил. Поставата е со апсорбирачка способност. Влошката е отстранлива , антистатична. Ѓонот