BP08

Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 36 48 60

GF LADY Женска кломпа 03-707 св. сина /

840 ден со ДДВ
Женска кломпа изработена од перфорирана кожа, покриена со PU. Поставата е текстилна и апсорбира влага. Влошката е кожна. Ѓонот е

GF LADY Женска кломпа 03-707 сино /

840 ден со ДДВ
Женска кломпа изработена од перфорирана кожа, покриена со PU.  Поставата е текстилна и апсорбира влага. Влошката е кожна. Ѓонот е