BQ

Се прикажуваат сите 28 резултати

Прикажи 36 48 60

DUNLOP ACIFORT HEAVY DUTY S5 SRA Чизми црни/црни A442031 /

2360 ден со ДДВ
Чизми изработени од патентирана смеса на PVC,нитрил и полимери, која овозможува дополнителна отпорност на износување.Наменети за работа во повеќе дејности

DUNLOP BICOLOUR Галош бело/зелен B370411 /

930 ден1100 ден со ДДВ
PVC, наменети за хемиска и прехрамбена индустрија. Постава: бел полиестер. Ѓон отпорен на масла, со заштита од ладно, нелизгачки.

DUNLOP BLIZZARD Зимни чизми сини K454061 /

3130 ден со ДДВ
Dunlop Blizzard има цврст, целосно водоотпорен екстериер комбиниран со топла постава што ги прави одлични чизми за зимско време.  Ѓонот

DUNLOP DEE Чизми ниски зелено/црни K580011 /

820 ден со ДДВ
Материјал: PVC, со заштита од вода, кал и минимални механички ризици.  Постава: Полиестер,  Влошка: Нема  Ѓон: Црн

DUNLOP PROTOMASTOR S5 Чизми Заштитни жолто/црни 142YP /

1310 ден1530 ден со ДДВ
Чизми изработени од PVC, погодни за работа бо индустрија и прехрана. Поставени се со бел полиестер а заштитата на прстите

DYABLO S5 SRC Чизми, жолто/црни, A60-Y1N0-01, STENSO /

1200 ден со ДДВ
Чизми изработени од поливинил хлорид (ПВЦ), отпорен на киселини, бази, масла и нафтени продукти.  Внатрешност: полиестер (ПТ) за удобност и

PINTADO Рибарски Панталони комбинезон 0210 /

2850 ден4450 ден со ДДВ
Рибарски комбинезон, антистатски чизми,100% водонепропустливи. Материјал: PVC  EN 20344:2011