BQ01

Прикажан е еден резултат

Прикажи 36 48 60

DUNLOP ACIFORT HEAVY DUTY S5 SRA Чизми црни/црни A442031 /

2360 ден со ДДВ
Чизми изработени од патентирана смеса на PVC,нитрил и полимери, која овозможува дополнителна отпорност на износување.Наменети за работа во повеќе дејности