BQ05

Прикажан е еден резултат

Прикажи 36 48 60

DUNLOP PROTOMASTOR S5 Чизми Заштитни жолто/црни 142YP /

1310 ден1530 ден со ДДВ
Чизми изработени од PVC, погодни за работа бо индустрија и прехрана. Поставени се со бел полиестер а заштитата на прстите