BS

Се прикажуваат сите 5 резултати

Прикажи 36 48 60

ATHLETIC – Ергономска влошка, PFM-1106 /

420 ден со ДДВ
Влошка изработена од комбинација на PU пена, PU гел, Poliyou пена и текстил. Големината е прилагодлива. Овозможуваат удобност и термоизолација,

EXCLUSIVE – Ергономска влошка, PGEL-1107 /

370 ден со ДДВ
Влошка изработена од комбинација на PU гел, TPU постава и текстил. Големината е прилагодлива. Мекиот материјал е апсорбирачки и ги

MEMORY – Ергономска влошка, PFM-1101 /

400 ден со ДДВ
Поставена е според обликот на стапалото и промовира нормална циркулација на крвта.Меката PU пена ја намалува  напнатоста во прстите,

PERFORMANCE- Ергономска влошка, EVA-1102 /

360 ден со ДДВ
Влошка изработена од EVA, Poliyou пена, Poron, гел на петата. Мекиот материјал ја штити кожата и обезбедува комфор. Обезбедува висок

ULTRA – Ергономска влошка, TGEL-1102 /

320 ден со ДДВ
Мекиот текстил ја апсорбира влагата и непријатните мириси, ги одржува стапалата суви. Ја намалува напнатоста во прстите,  колената и