CA20

Прикажи 36 48 60

RAINBOW Ракавици обложени со полиуретан 141110 /

50 ден со ДДВ
Ракавици со пет прсти плетени безшавно 13 G. Дланката и прстите се потопени во нитрил, дишечки од задната страна, еластични