CA39

Прикажи 36 48 60

TWISTER EVO Ракавици од полиестерно трико топени во нитрил 115153 /

45 ден со ДДВ
Ракавици изработени од безшевно полиестерно трико, топени во нитрил, со еластични манжетни.