CB22

Прикажи 36 48 60

DIPPERICE 2.0 Рaкавици од HV трико топени вo латекс L22130 /

140 ден со ДДВ
Студозаштитни ракавици изработени од полиамидно трико,  топени во латекс, еластична манжетна, топлозаштитна подлога. Големина: 9,10 EN 388, EN 21420,