CC06

Прикажи 36 48 60

NAVIDAD ракавици полиамидно трико. студозаштитни, обложени со PVC, 136080 /

410 ден со ДДВ
Студозаштитни ракавици изработени од полиамидно трико обложени со микропореста нитрилна пена. Имаат одлична паропропустливост и отпорност при работа во сува,