CD01

Прикажи 36 48 60

BUNTING BLACK Ракавици обложени со полиуретан 0006-32 /

60 ден со ДДВ
Ракавици изработени од безшевно, плетено, полиестерно трико, топени во тенок слој полиуретан во областа на дланката и прстите, со еластичен

BUNTING Рaкавици обложени вo полиуретан 0006-30 /

45 ден со ДДВ
Ракавици изработени од безшевно плетено полиамидно трико топени во тенок слој од полиуретан на дланките и прстите со еластична манжетна.