CE

Се прикажуваат сите 11 резултати

Прикажи 36 48 60

ALPHA BI-COLOUR Рaкавици латекс/неопрен A 87-900

165 ден со ДДВ
Ракавици изработени од природен латекс, натопени во 0.68 мм. неопрен, велур внатрешност, релјефна површина на дланката и прстите. ДОЛЖИНА: 32.2

GREBE ракавици од нитрил зелени 145113 /

140 ден со ДДВ
Ракавици, изработени од нитрил, со дебелина 0,38мм, и должина 33см. Големини: 7,8,9,10 Ракавиците се во согласност со европските стандарди:

PETREL Ракавици од PVC поставени со памучно трико, должина 35 см. EN 388, EN 420 0006-061 /

300 ден со ДДВ
PETREL Ракавици од PVC поставени со памучно трико, должина 35 см. Ракавиците се отпорни на масти и масла и се

REDSTART Ракавици обложени со PVC 27 cm 0006-05 /

160 ден со ДДВ
Ракавици од PVC поставени со памучно трико. Отпорни на киселини и масла. Должина 27цм. EN 388 (4.1.2.1), EN 420

REDSTART ракавици обложени со PVC 35 cm 0006-06 /

210 ден со ДДВ
Ракавици од PVC поставени со памучно трико. Отпорни на киселини и масла. Должина 35цм. EN 388 (4.1.2.1), EN 420

REDSTART ракавици обложени со PVC 45 см 0006-16 /

240 ден со ДДВ
Ракавици од PVC поставени со памучно трико. Отпорни на киселини и масла. Должина 35цм. EN 388 (4.1.2.1), EN 420

SHOWA CHEM MASTER Ракавици од латекс топени во неопрен /

200 ден со ДДВ
Ракавици со памучна постава двојно топени во латекс и неопрен што штитат од широк спектар на хемикалии, како и масти.

STORK ракавици од неопрен 0.55mm, 33 cm 141613 /

120 ден со ДДВ
Ракавици изработени од неопрен флокиран со дебелина 0,55мм, со должина 33cm. Ракавиците се во согласност со европските стандарди: EN 420-