CE08

Прикажи 36 48 60

REDSTART Ракавици обложени со PVC 27 cm 0006-05 /

160 ден со ДДВ
Ракавици од PVC поставени со памучно трико. Отпорни на киселини и масла. Должина 27цм. EN 388 (4.1.2.1), EN 420

REDSTART ракавици обложени со PVC 35 cm 0006-06 /

210 ден со ДДВ
Ракавици од PVC поставени со памучно трико. Отпорни на киселини и масла. Должина 35цм. EN 388 (4.1.2.1), EN 420

REDSTART ракавици обложени со PVC 45 см 0006-16 /

240 ден со ДДВ
Ракавици од PVC поставени со памучно трико. Отпорни на киселини и масла. Должина 35цм. EN 388 (4.1.2.1), EN 420