CG

Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 36 48 60

DUCK Рaкавици едн. употреба 539 0006-18 /

120 ден со ДДВ
Ракавици за еднократна употреба изработени од тенка винилна фолија. Пакување – 100 парчиња. EN 420

SEMPERGUARD NITRIL XPERT Рaкавици од нитрил, без пудра, 100/1, 8167806

850 ден со ДДВ
Ракавици за еднократна употреба од нитрил во сина боја на лаванда, без пудра, дебелина на материјалот: 0,26 mm. CE категорија

SEMPERGUARD NITRIL XTRALITE ракавици од нитрил, без пудра, кутија 200 бр.,8167802 /

830 ден со ДДВ
Semperguard® Nitrile Xtra Lite – Ракавици кои се наменети за еднократна употреба. Изработени од нитрил со сина боја.  Во согласност

STENSO XPERT PF, ракавици нитрилни, 100/1

750 ден со ДДВ
Нитрилни ракавици за еднократна употреба, 100/1, 3.7 гр. EN 420:2003+A1:2009, EN 374-1:2016, EN 374-5:2016