CH

Се прикажуваат сите 17 резултати

Прикажи 36 48 60

BIKE Ракавици без прсти ASK-7012 /

385 ден со ДДВ
Ракавици изработени од фина јарешка кожа на дланката,  грбот и прстите од црно памучно трико, собрано еластично во пределот на

BLACK ART Ракавици од полиестерно трико со еко кожа 70134001 /

590 ден со ДДВ
Ракавици од полиестерно трико. Дланката и прстите се покриени со еко кожа, прилагодливи еластични манжетни со велкро. Ракавиците се отпорни

EIDER Ракавици од кожа и платно 0002-060 /10

165 ден со ДДВ
Ракавиците Eider се направено од фина козја кожа. Задната страна е од памучна ткаенина, и се со велкро манжетна. Големина:10

GILT-BLACK Зашитни ракавици од јагнешка кожа и трико, црн 8013

210 ден со ДДВ
Ракавици изработени од фина козја кожа,на грбот се со памучно платно а манжетната се затвара со велкро. EN 388, EN

GILT-R Заштитни ракавици од јагнешка кожа и трико, црвен 96132 /

210 ден со ДДВ
Ракавици изработени од фина козја кожа,на грбот се со памучно платно а манжетната се затвара со велкро. EN 388, EN

GILT-Y Заштитни ракавици од јагнешка кожа и трико, жолта 96131 /

210 ден со ДДВ
Ракавици изработени од фина козја кожа,на грбот се со памучно платно а манжетната се затвара со велкро. EN 388, EN

GULL EVO ракавици тел. кожа и плат ASK-1032 /

110 ден со ДДВ
Ракавиците се изработени од сива, телешка кожа.  Појачани се во областа на дланката и прстите, а задната страна е направена

GULL ракавици кожа и плат 0002-05 /

100 ден со ДДВ
Gull ракавиците се од телешки шпалт со дизајн на паралелни линии.  Задната страна е од памучна ткаенина и е засилена

LAGUNA 2.0 Рaкавици од синтетична кожа и плат ASK-MG-5015 /

560 ден со ДДВ
Лесни ракавици за монтазери. Заден дел од полиестер, постава од микрополиестер и микрофибер кожа на дланката и прстите. Еластични манжетни.

MAGPIE ракавици шпалт 0002-06 /

155 ден со ДДВ
Работнички ракавици кои се направени од телешки шпалт, појачани на дланката, палец и показалец. Имаат бела памучна постава и цврста

MOHAVE ракавици од шпалт ASK-1003 /

120 ден со ДДВ
Ракавиците Mohave се направени од телешки шпалт.  Задната страна е од памучна ткаенина, и се со цврста манжетна.  Големина:10.5

RUFF ракавици од кожа и плат ASK-BT-06 /

95 ден со ДДВ
Ракавици од разнобојна телешка кожа и ткаенина со постава и памучна манжетна. Величина 10 ЕN 388;EN 21420

SHAG ракавици од кожа и плат ват. 1019 Z 0003-02 /

240 ден со ДДВ
Ракавици од кожа и памучна манжетна и горен дел од ракавица. Внатрешно поставени со топлозаштитна постава. EN 388, EN 420

THOMSON ракавици од кожа и плат, делумна постава, сини 1016 /

350 ден со ДДВ
Ракавици изработени од телешка кожа на дланката со постава,  син памучен заден дел, манжетни. EN 388, EN 420