CH01

Прикажи 36 48 60

LAGUNA 2.0 Рaкавици од синтетична кожа и плат ASK-MG-5015 /

560 ден со ДДВ
Лесни ракавици за монтазери. Заден дел од полиестер, постава од микрополиестер и микрофибер кожа на дланката и прстите. Еластични манжетни.