CH20

Прикажи 36 48 60

GULL EVO ракавици тел. кожа и плат ASK-1032 /

110 ден со ДДВ
Ракавиците се изработени од сива, телешка кожа.  Појачани се во областа на дланката и прстите, а задната страна е направена