CH23

Прикажи 36 48 60

RUFF ракавици од кожа и плат ASK-BT-06 /

95 ден со ДДВ
Ракавици од разнобојна телешка кожа и ткаенина со постава и памучна манжетна. Величина 10 ЕN 388;EN 21420