CI

Се прикажуваат сите 6 резултати

Прикажи 36 48 60

HAWK Ракавици од природна кожа 01020020 /

320 ден со ДДВ
Ракавици без манжетни, изработени од лицева козја кожа EN 420

HERONY ракавици од шпалт ASK-6002 /

220 ден со ДДВ
Ракавици целосно изработени од еднобојна телешка кожа, без манжетни и постава, набран ластик  во пределот на зглобот. , EN 388,

PIGEON ракавици свин. кожа жолти 0004-01 /

180 ден со ДДВ
Целосно кожни ракавици со еднобојна свинска кожа, без манжетни и постава, порабени во делот на зглобот. ГОЛЕМИНА: 9, 10, 11

VANGA GEO CITY ракавици од телешка кожа без постава бели 5017 /

390 ден со ДДВ
Ракавици изработени целосно од козја кожа, имаат ластик на зглобот. ЕN 388, EN 420