CJ

Се прикажуваат сите 9 резултати

Прикажи 36 48 60

HARPY ракавици цепена телешка кожа 35 см. 0005-44 /

330 ден со ДДВ
Ракавиците се изработени од телешки шпалт со должина од 35 cm. Ракавиците се отпорни на топлина, така што се погодни

HORNERO Ракавици за заварувачи со кевларски конец 35 cm 1725 n.10

610 ден со ДДВ
Ракавици за заварувачи од висококвалитетна козја кожа и манжетна од телешка кожа. Шиена е со кевларски конци. EN 388 (2142),

JACANA Ракавици кожни за заварувачи сини /

690 ден со ДДВ
Температурноотпорни ракавици за заварувачи,изработени од телешка кожа со манжетна од 15цм, појачани на дланката и поставени со памучна постава. EN

SAHARA ракавици од шпалт ASK-2014 /

360 ден со ДДВ
Ракавици за заварувачи Тип А изработени од првокласна телешка кожа и имаат памучна постава. Должина на манжетна 15цм. EN 388

SANDPIPER KEVLAR ракавици шпалт, жолти /

500 ден со ДДВ
Ракавици долги за заварувачи Тип А, од говедска кожа со двојна памучна постава, кевларски конци, должина 35цм. EN 388 (2143)

SANDPIPER ракавици шпалт W1/15 0005-04 /

320 ден со ДДВ
Ракавиците се за Тип А заварување од кожа, со памучна постава, и се со должина од 35 см. Опторни

SPINUS Ракавици за заварување со кевларски конец 35 см 01020036 /

440 ден со ДДВ
Ракавици долги за заварување Тип А, од говедска кожа, шевовите сошиени со кевларски конци покриени со кожа.Имаат памучна постава. Должина

WELLINGTON ракавици од шпалт, црвен 0005-44 /

300 ден со ДДВ
Ракавици за заварувачи тип А со 5 прсти, изработени од цепена телешка кожа со памучна постава и должина од 35