CJ01

Прикажи 36 48 60

SANDPIPER KEVLAR ракавици шпалт, жолти /

500 ден со ДДВ
Ракавици долги за заварувачи Тип А, од говедска кожа со двојна памучна постава, кевларски конци, должина 35цм. EN 388 (2143)