CJ07

Прикажи 36 48 60

JACANA Ракавици кожни за заварувачи сини /

690 ден со ДДВ
Температурноотпорни ракавици за заварувачи,изработени од телешка кожа со манжетна од 15цм, појачани на дланката и поставени со памучна постава. EN