CJ08

Прикажи 36 48 60

WELLINGTON ракавици од шпалт, црвен 0005-44 /

300 ден со ДДВ
Ракавици за заварувачи тип А со 5 прсти, изработени од цепена телешка кожа со памучна постава и должина од 35