CL

Се прикажуваат сите 3 резултати

Прикажи 36 48 60

AUK LUX Ракавици од плетено трико без рабови GTS10 /

22 ден со ДДВ
Плетени ракавици од трикотажа без шевови – памук / полиестер со еластична манжетна.  EN 420

KITE ракавици од памучно трико 0001-05 /

30 ден со ДДВ
Ракавици изработени од памучно трико без манжетна. EN 388, EN 420

LAPWING ракавици памучни топлозаштитни 250″ 0007-01 /

150 ден со ДДВ
Ракавици со манжетни изработени од дебел памук, вкупна должина од 35 см. Големина: 10 EN388, EN407, EN420.