CN14

Прикажи 36 48 60

SABRE Ракавици против сечење ниво 5, A655 /

630 ден со ДДВ
Комбинирајќи максимална отпорност на сечење 5 степен со крајна умешност и комфорд кога се работи со остри ножеви. Може да