D0102

Се прикажуваат сите 5 резултати

Прикажи 36 48 60

V-GARD Заштитен шлем Push key закачувањe, црвен GV131

540 ден со ДДВ
Шлем без вентилација модел V-Gard Материјал: HDPE Заштитник на глава: Текстил Прицврстување: четири точки Тежина: 325 g Заштита од електричен

V-GARD Заштитен шлем Push key закачување, бел GV111

540 ден со ДДВ
Шлем без вентилација модел V-Gard Материјал: HDPE Заштитник на глава: Текстил Прицврстување: четири точки Тежина: 325 g Заштита од

V-GARD Заштитен шлем Push key закачување, жолт GV121

540 ден со ДДВ
Материјал: HDPE, текстил. Прицврстување: четири точки. Тежина: 325 g Заштита од електричен шок: до 440 V EN 397 50356

V-GARD Заштитен шлем Push key закачување, зелен GV141

540 ден со ДДВ
Шлем без вентилација модел V-Gard Материјал: HDPE Заштитник на глава: Текстил Прицврстување: четири точки Тежина: 325 g Заштита од електричен

V-GARD Заштитен шлем Push key закачување, син GV151

540 ден со ДДВ
Шлем без вентилација модел V-Gard Материјал: HDPE Заштитник на глава: Текстил Прицврстување: четири точки Тежина: 325 g Заштита од електричен