D0202

Прикажан е еден резултат

Прикажи 36 48 60

V-GARD 200 Заштитен шлем со вентилација, Fas Trac закачување, те. сина, GV752

Материјал: ABS пластика. Фиксирање на глава: четири точки, Fast-Track закопчување. Тежина : 350 грама. EN 397