D06

Се прикажуваат сите 6 резултати

Прикажи 36 48 60

KANTON заштитен шлем со вентилација жолт 6001-2 /

470 ден со ДДВ
Материјал:HDPE (полиетилен со висока густина). Фиксирање на глава: шест точки Тежина : 360 грама EN 397

KANTON заштитен шлем со вентилација зелен 6001-3 /

470 ден со ДДВ
Материјал:HDPE (полиетилен со висока густина). Фиксирање на глава: шест точки Тежина : 360 грама EN 397

KANTON заштитен шлем со вентилација и подбрадокбел 6001-1 /

470 ден со ДДВ
Материјал:HDPE (полиетилен со висока густина). Фиксирање на глава: шест точки Тежина : 360 грама EN 397

KANTON заштитен шлем со вентилација портокалов 6001-6 /

470 ден со ДДВ
Материјал:HDPE (полиетилен со висока густина). Фиксирање на глава: шест точки Тежина : 360 грама EN 397

KANTON заштитен шлем со вентилација син 6001-4 /

470 ден со ДДВ
Материјал:HDPE (полиетилен со висока густина).  Фиксирање на глава: шест точки Тежина : 360 грама EN 397

KANTON заштитен шлем со вентилација црвен 6001-5 /

470 ден со ДДВ
Материјал:HDPE (полиетилен со висока густина). Фиксирање на глава: шест точки Тежина : 360 грама EN 397